2-3 desk office
2-3 Desk Office
7th July 2017
Hobbit House
Hobbit Hole Playrooms
7th July 2017

Contemporary Painted Room

While engineered wood can create a contemporary look - so can a painted building.


Finish Painted finish on routed/sanded Standard Cladding.
Dimensions 5m x 5m plus 1m square store  
Description This walled garden in the wonderful Peak District village of Ashford-in-the-Water accommodated a large double roomed building. Planning was granted for the structure and it has a split use. On the right is a relaxing garden room with its bi-fold doors, tongue and groove walls and under floor heating. On the left is a small room designed specifically to house a model railway. All materials came in over the 6 foot high wall including the doors - an advantage of building on site.

//]]>